Rólunk

Üdvözlünk a mesés

VegasBurger oldalán

Fiatalos éttermünk nyitásakor egy „amerikai álom” lebegett a szemünk előtt. Olyan helyet akartunk teremteni Tatabányán, ahová mindenki szívesen betér úgy, ahogy éppen van. Ahol jól érzi magát egyedül, szerelmével, családjával vagy épp a barátokkal. Ahol az „Otthon lenni egy étteremben”-érzés lengi körül az asztalokat.
És ahol mindenki igazán jóllakik… És az álmunk valóra vált.

A hamburgerezők újraértelmezése. A közkedvelt „street” fogások, ám mindig friss alapanyagokból, valódi ízekkel, látványos tálalással!

Tatabányai, fiatalos éttermünk normál, nagy és XXL hamburgereivel méltán a hamburgerimádók szentélye. De választhatsz egyéb fogásaink közül is: pizza, hotdog, bagett, saláták, frissen sültek, különleges desszertek, amerikai üdítők, stb.

Beltéren 36,és a teraszon is 36 férőhellyel várjuk vendégeinket.

Válogatott hozzávalók, friss alapanyagok – mert fontos számunkra, hogy mi kerül vendégeink tányérjára.

Minden nap frissen érkezik a 100% marhahús, a zöldség és hamburger zsömle egyaránt.

„Szakácsokat munka közben nézni: lenyűgöző látvány. Rendkívüli gyorsasággal végzett együttműködésük leginkább jól begyakorolt balettre vagy valami modern koreográfiára emlékeztet.” Anthony Bourdain

Nincs ez másképpen Nálunk sem. A Vegas Burgerben több, mint 20-an dolgozunk azért, hogy vendégeink elé ízletes és laktató ételek kerüljenek és hogy jó érezzék magukat Nálunk.

Házhozszállítás

Most nem tudsz bejönni? Semmi gond, majd mi elvisszük Neked Vegast!

Szállítási díjaink Tatabánya egész területén: 600 Ft. Vidéki házhoz szállítás díjáról érdeklődj telefonon. Bankkártyát, szép kártyát és Erzsébet kártyát elfogadunk!

Rendelesfelvétel:
K, sz, cs, v: 10.30-20.30
P, Szo: 10:30-21:30

34/310-930; 30/218-9299