Az ananászos ételek hódítása

Kezdőlap / Híreink / Az ananászos ételek hódítása

Az ananászos ételek hódítása

Az ananászos ételek hódítása

Felmerült már benned is a kérdés, hogy ha ananász, akkor miért éppen Hawaii?

Hawaii 1959-ben lett az Amerikai Egyesült Államok tagállama, ebben az időben minden nagyon kedvelt volt Észak-Amerikában is, ami valamilyen formában a szigetországhoz volt köthető. Sam Panopoulos, kanadai-görög származású étteremtulajdonos fejéből pattant ki az ötlet, hogy ananászt szór a sonkás, paradicsomszószos és sajtos alapra, így találta fel a hawaii pizzát, aminek különlegessége miatt nagyon híres lett a térségben.

A finomságnak tehát se nem hawaii, se nem olasz, hanem Amerikából indult világhódító útjára és a mai napig töretlen a népszerűsége. Olyannyira elterjedt étel lett, hogy Ausztráliában az eladott pizzák 15%-a hawaii ízesítésű! Sőt az ananászos pizza feltalálója tovább kísérletezett, és úgy gondolta, hamburgerben is nagyon ízletes lehet a ’hawaii’ ízvilág, és milyen jól gondolta!

Ha te is szívesen megkóstolnál egy nagyon finom Hawaii Hamburgert, akkor szuper hír, hogy a Vegas Burgerben is kipróbálhatod!

Házhozszállítás

Most nem tudsz bejönni? Semmi gond, majd mi elvisszük Neked Vegast!

Szállítási díjaink Tatabánya egész területén: 500 Ft. Vidéki házhoz szállítás díjáról érdeklődj telefonon. Bankkártyát, szép kártyát és Erzsébet kártyát elfogadunk!

Rendelesfelvétel:
K, sz, cs, v: 10.30-20.30
P, Szo: 10:30-21:30

34/310-930; 30/218-9299